2009. gada 22. jūlijs

Meitenes un Mērija

Pamodos pa dienu, un nesapratu, cik ir pulkstenis – varēja būt gan 11, gan 5, gan 3. Pa galvu vēl vandījās sapnis – sapnī redzēju meiteni publikā, ar kuru man, stāvot uz Positivus skatuves, bija acu kontakts. Tur bija arī tā meitene, ar kuru uz skatuves dejoju, viena blakus, otra skatās no tālienes. Vispār vēl nespēju tā īsti atiet, tik daudz iespaidu man nav bijis nevienā aģentūras ikgadējā konferencē, ne arī sporta svētkos.
Vakar jau ap 10iem no rīta mani vēl Salacgrīvā pamodināja operators Juris. Klauvējās pie telts durvīm un modināja augšā, esot jāizbrauc pirms pārējiem, lai neiekultos sastrēgumos. Pa ceļam atcerējāmies festivālā redzēto un piedzīvoto. It īpaši Valža nebēdnīgās dejas uz skatuves līdzās PBP un intervijas ar pašmāju mūziķiem. Šķiet, ka tuvāk Rīgai pat iesnaudos.
Kad braucām prom, atstāju telti, kurā gulēja Toms, un kopā ar telti aizmirsu kedas, rozā peldmēteli, kuru izmantoju kā spilvenu, un paklājiņu. Tikko bijām Rīgā, pa taisno gāju gulēt, vienā brīdī uzmodos no Toma zvana, viņš noskaidroja, vai esam jau galā un vai tās kedas teltī ir manas. Nogulēju līdz kādiem sešiem. Tad tomēr izgāju ielās, sagribējās iedzert Asiņaino Mēriju pa 2.80. Izrādījās, ka bārā ir akcija – par 1 cenu var dabūt divas. Nosēdēju līdz slēgšanai. Galvas sāpes nepārgāja arī šodien.

P.S. Atradu vēl bildes. Kaut kāds paparaci ielicis internetā, kā mēs ar Tomu degustējam pārtiku. Bildes visumā ir labas, sevišķi 7. ar Toma seju tuvvplānā. Bet vispār nebija diezko garšīgi.
Vēl ir bildes no Lielā Vakara dzīvajā. Man tur tāds trauksmains acu skats!
Kā Tev gāja pa Pozitīvu?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Tā teica