2009. gada 8. jūlijs

Konjaks un trakumsērga

Šodien darbā reāls cirks. Nepietiek, ka Juris izvilka konjaku un visus cienāja - mūsu aģentūru tomēr atstās, mums tie vērtīgie Eiropas projekti! Klāt kā atsevišķu departamentu pievienos citu aģentūru, tur gan lidos galvas - no 140 darbiniekiem paliek 35. Gunča pamanījās izdzert uz katru glāzi vēl vienu glāzi, palika sārts un smaidīgs, Juris pat nepamanīja.
No atvaļinājuma atgriezies Alberts. Atveda Latgales šņabi. Makšķerējis Nagļu dīķos.
- Taaaadas karpas! O! - Alberts rādīja, izpletis rokas, un apgāza Zanes dzimenes puķu vāzi. Printeris pludoja vien. Juris nepamanīja arī to.
Alberts brūns un noēdies lauku labumus. Stāstīja anekdotes par blondīnēm. Grāmatvedības Lida tik šššņāca - vīriešššu šššovinisms, vīriešu šššovinisms. Šššodien viņai zaļa kleita ar šššņorēm un tīkliņzeķes. Domā, ka baigi piestāv pie zaļajām acīm. Acis ta viņai pelēkas. Pats redzēju, kad pērn taisījām atskaites!
Pēcpusdienā palika pavisam sutīgs, visi pirms lietus tinās prom no darba. Iekliboja Ilona. Viņai Pārogrē netālu no Sandras mājas mazdārziņš. Dzeltenā plēves maisiņā atnesa kādus 3 kg saspaidītu zemeņu. Bijusi pie ģimenes ārsta un uz procedūrām - potes pret trakumsērgu! Paņēmusi dārziņa sargāšanai kaimiņa dobermani Princi, tas iekodis kājā. Labi, ka Feliksiņš nav dobermanis...
Rīt uz Lietuvu! Saskaņot projekta tāmes!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Tā teica